Andrea Fondator

Puncte: 3394
Varsta: 20
Localizare: București
 | Subiect: Secretele de la palat The Great Queen SeonDeok Sam Noi 19, 2011 10:54 pm | |
|  Traditia medievala nu permite ca doua gemene sa traiasca! Una este condamnata la moarte! Deokman are insa noroc! Nascuta dintr-o familie nobila, dar cu o sora geamana, Deokman supravietuieste, dar este abandonata la nastere! Revenita la palatul Silla, dupa 15 ani, Deokman isi uneste fortele cu sora ei geamana, printesa Chonmyong, pentru a lupta impotriva diabolicei Mi-shil, pe care Deokman o infrunta cu curaj. Va reusi ea sa devina prima femeie care conduce regatul Silla? O poveste plina de ritm si pasiune, din care nu lipsesc iubirile imposibile si periculoasele intrigi politice, ascunse de zidurile mute ale palatului imperial al vechiului regat corean Silla. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Can’t you accept my heartful message? Just ri gi ding ri gi ding ri gi dong dong ! |
|
elenapjm Social Admin

Puncte: 1936
Varsta: 15
 | Subiect: Re: Secretele de la palat The Great Queen SeonDeok Joi Ian 12, 2012 1:49 am | |
| Iubesc serialu fiindca datorita lu` deok-man si mishil care au jucat minunat m-am indragostit de Coreea:X |
|
N@din3 Admin

Puncte: 3314
Varsta: 17
Localizare: Tg Jiu
 | Subiect: Re: Secretele de la palat The Great Queen SeonDeok Sam Ian 14, 2012 8:29 pm | |
| La mn a fost din cauza lui Bi dam  )  ) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - My cuttie rigi ding, rigi ding, rigi dong dongNow we are MYgirl:X |
|